Hoge Raad Wegkijker bij Inconsistentie TPW van Eijsden-verklaringen in zaak Cor Karsten.


Zelftegenspreker TPW van Eijsden Profiteur van Arrogante Prutsers Hoge Raad en Hof A'dam.
Geen een verklaring van Criminele Fantast TPW van Eijsden over Cor Karsten inhoudelijk bevestigd door getuige of hard feit.


De Afgelegde Verklaringen van TPW v Eijsden zijn Schrikwekkend vanwege zijn Immorele Criminele Fantasie.Een mentaal gelijksoortige doodgooier als nep-slachtoffer TPW van Eijsden slaagt voor examen moordaanslag: (3:11m).


TPW van Eijsden heeft met een straatklinker een aanslag gepleegd op Cor Karsten.
Mensen die zich niet of nauwelijks kunnen voorstellen dat een van dichtbij en met kracht gegooide straatklinker op een menselijk hoofd in principe een dodelijk wapen is, kunnen leren dat zelfs een koffiekopje een dodelijk wapen kan zijn.

-- 1 - "Japanse slaat overspelige man dood met koffiekopje
Een Japanse huisvrouw heeft haar 70-jarige echtgenoot doodgeslagen nadat ze had ontdekt dat de man haar bedroog.
De vrouw (61) bediende zich van een merkwaardig moordwapen: een koffiekopje.
'Hij had een verhouding met een vrouw die ik niet kan uitstaan', verklaarde Emiko Hirose aan de politie. 'Blind van woede ging ik hem te lijf met een koffiekop. Ik bleef maar slaan tot hij niet meer bewoog'.
Het slachtoffer, een professor emeritus aan de Yokohama National University, werd nog overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bezweek Yasuo Hirose aan zijn verwondingen. Zijn echtgenote werd gearresteerd op verdenking van moord."
(Bericht uit Algemeen Dagblad, 26-8-13 maandag)

-- 1.1 - Die Japanse vrouw was 'blind van woede'. Dat was (nep-slachtoffer) TPW van Eijsden ook, toen hij met de straatklinker Cor Karsten te lijf ging, zoals blijkt uit T v Eijsden's verklaring die hij heeft afgelegd aan de rechter-commissaris.
-- T v Eijsden in zijn verklaring afgelegd aan de rechter-commissaris (citaat (1a):
"Daardoor viel ik op de grond. Daar zijn allerlei tuintjes. Ik viel zo dat ik een steen [straatklinker] kon pakken. Ik stond op, ik was blind van woede ik heb toen Karsten met die steen in zijn gezicht geslagen. Daarna ben ik weg gevlucht."


Slechts enkele woorden en zinsdelen in de verklaringen van TPW van Eijsden zijn overeenkomstig de waarheid.
-- 2 - Hierna volgt een aantal van de belangrijkste daarvan:
-- Het woord "straatklinker" is naar waarheid. T v Eijsden heeft dat woord in een verklaring (op 27 maart 1987) aan de politie gebruikt. In zijn andere verklaringen gebruikt hij het woord 'steen', maar de waarheid is ('straatklinker' staat ook in vonnis politierechter) dat het steeds over de zelfde straatklinker gaat.
-- Uit die hierboven genoemde verklaring aan de politie is ook naar waarheid: "Vervolgens heb ik mijn (...)hand, waarin de straatklinker zich bevond, opgeheven met de bedoeling de klinker (...) te gooien".
Uit T v Eijsden's verklaring aan de rechter-commissaris is naar waarheid: "Ik stond op..."
Zoals u ziet is er niet veel uit de verklaringen van TPW van Eijsden als voorbeeld van waarachtige uitspraken te noemen. Helaas kan het niet anders. De essentie van de verklaringen van Van Eijsden is helaas dat het een massa leugens en laster is.
Zelftegenspreker TPW van Eijsden deed zijn Zelfbedachte Bedrog aan de autoriteiten voorkomen alsof het om Echte Waarheid ging !

ZIJN AFGELEGDE VERKLARINGEN ZETTEN T v EIJSDEN NEER ALS EEN ZICHZELF TEGENSPREKENDE WAARHEIDVERDRAAIER
-- 3 - TPW van Eijsden spreekt zich ter zitting bij gerechtshof Amsterdam tegen met te beweren dat hij nooit met zijn onderbuurvrouw, Rietveld, voorafgaand aan het nepincident over Karsten zou hebben gesproken. Immers uit zijn aan de rechter-commissaris (RC) afgelegde verklaring blijkt dat T v Eijsden wel degelijk met buren over Karsten sprak.
En dan zou T v Eijsden uitgerekend niet met zijn onderbuurvrouw over Karsten hebben gesproken ... Dat uitgerekend onderbuurvrouw Rietveld de enige zogenaamde getuige is geworden in het proces spreekt eigenlijk al boekdelen (namelijk, in complot met TPW van Eijsden).
Gezien zijn verklaring aan de RC is het een leugen van T v Eijsden dat hij aan het hof verklaarde niet te weten of buren iets tegen Karsten hadden. Aan de RC verklaarde T v Eijsden zelfs dat hij wist dat buren Karsten 'te pakken' wilden nemen.
-- T v Eijsden in zijn verklaring afgelegd aan het gerechtshof in hoger beroep (citaat (3a):
"Ik ken de hier aanwezige Rietveld. Zij is mijn onderbuurvrouw. Voorafgaand aan dit gebeuren heb ik nooit met haar over Karsten gesproken. Of er buren zijn die iets tegen hem hebben weet ik niet."
-- T v Eijsden in zijn verklaring eerder afgelegd aan de rechter-commissaris (citaat (3b):
"Ik weet dat hij [Karsten] diverse problemen heeft met mensen in de buurt. Diverse buren zijn er op uit om hem nog eens te pakken te nemen. Het valt niet te bewijzen, maar wij allemaal nemen aan dat Karsten de dader is. Zo is er een keer een aangifte gedaan dat de hond van mijn schoonouders een kind zou hebben gebeten, wat niet waar was. Die aangifte bleek toen door Karsten te zijn gedaan, volgens de politie.''


-- 4 - TPW van Eijsden sprak zich ter zitting bij het Hof ook tegen over de Situatie van Karsten in het Oog Krijgen en wanneer hij, TvE, de Confrontatie met Karsten aanging.
TPW van Eijsden sprak zich bij het hof ook tegen over dat hij in de Tielstraat liep en toen Karsten 'plotseling' uit een [fietsen-] box [in onderdoorgang onder flatgebouw] naar buiten zag komen en dat hij Karsten toen heeft aangesproken. Want aan de politierechter had T v Eijsden verklaard dat hij Karsten eerst in de Tielstraat had zien lopen, naar zijn box zien gaan [in de onderdoorgang] en Karsten toen heeft aangesproken toen die [eindelijk] uit zijn [fietsen-] box naar buiten kwam. In dit geval was er dus helemaal geen sprake van dat Karsten 'plotseling' naar buiten kwam. Hoe ontzettend T v Eijsden leugenachtig was / is over de situatie waarin hij Karsten in het oog kreeg en de confrontatie met hem aanging, moge ook blijken uit een verklaring van T v Eijsden aan de politie over Karsten in het oog krijgen en de confrontatie met hem aangaan. Aan de politie had Van Eijsden verklaard dat Karsten STILSTOND in de Tielstraat voor de GARAGE voor bewoners en dat Van Eijsden op Karsten is TOEGELOPEN en Karsten heeft aangesproken.
-- T v Eijsden in zijn verklaring in hoger beroep afgelegd aan het gerechtshof (citaat (4a):
"Toen ik in de Tielstraat langs de ingangen van de boxen kwam die bij de flats horen waar ook Karsten woonde, zag ik plotseling Karsten uit een box naar buiten komen. Ik sprak Karsten aan."
-- T v Eijsden in zijn verklaring eerder afgelegd aan de politierechter (citaat (4b):
"Ik zag Karsten lopen in de Tielstraat. Hij ging naar zijn box. Toen hij [eindelijk] eruit kwam heb ik hem aangesproken."
-- Van Eijsden in een verklaring eerder door hem afgelegd aan de politie (citaat (4c):
"In de Tielstraat zag ik voor de ingang van de garage voor de bewoners een man staan. Ik herkende de man als zijnde de reeds genoemde Karstens. Toen ik bij hem kwam heb ik tegen hem gezegd dat hij (...)."
-- In zijn verklaring eerder afgelegd aan de rechter-commissaris laat T v Eijsden zelfs blijken dat hij Karsten heeft achtervolgd voordat hij de confrontatie met Karsten is aangegaan (citaat (4d):
"Terwijl ik daar liep kwam ik de heer Karsten tegen. Ik weet dat hij 's avonds terug komt van zijn werk. Toen ik Karsten was tegengekomen liep ik verder binnendoor terug naar de Tielstraat. Ik zag Karsten daar toen niet meer lopen. In de Tielstraat kwam ik langs de ingang, van de boxen, behorende bij de flats, waar ook Karsten woont. Toen ik daar langs liep zag ik Karsten plotseling uit de box naar buiten komen. Ik sprak als eerste Karsten aan."


-- 5 - TPW van Eijsden sprak zich ter zitting bij het Hof ook keihard tegen met betrekking tot de situatie van Karsten in het oog krijgen en de situatie van het aangaan van de confrontatie met Karsten.
T v Eijsden beweerde aan het Hof dat toen hij langs de ingangen van de boxen [in onderdoorgang onder flatgebouw] kwam die bij de flats horen waar ook Karsten woonde, Karsten 'plotseling' uit een [fietsen-] box naar buiten kwam en dat T v Eijsden Karsten toen aansprak.
Echter aan de politierechter heeft T v Eijsden verklaard dat Karsten in de Tielstraat liep en naar zijn box [in onderdoorgang onder flatgebouw] ging. Toen pas, na een tijdje kwam Karsten naar buiten, zonder 'plotseling', en heeft T v Eijsden Karsten aangesproken.
Er zijn trouwens nog andere afwijkende versies over dit cruciale deel van het beweerde incident die Van Eijsden officieel heeft afgegeven.
-- T v Eijsden in zijn verklaring afgelegd aan het gerechtshof in hoger beroep (citaat (5a):
"Toen ik in de Tielstraat langs de ingangen van de boxen kwam die bij de flats horen waar ook Karsten woonde, zag ik plotseling Karsten uit een box naar buiten komen. Ik sprak Karsten aan."
-- T v Eijsden in zijn verklaring eerder afgelegd aan de politierechter (citaat (5b):
"Ik zag Karsten lopen in de Tielstraat. Hij ging naar zijn box. Toen hij [eindelijk] eruit kwam heb ik hem aangesproken."


-- 6 - TPW van Eijsden sprak zich ter zitting bij het gerechtshof ook tegen over dat hij niet wist of buren iets tegen Karsten hadden. Tegen de RC heeft T v Eijsden eerder echter verklaard dat buren problemen zouden hebben met Karsten en zelfs dat diverse buren er op uit zouden zijn Karsten nog eens 'te pakken te nemen'.
-- T v Eijsden in zijn verklaring afgelegd aan het gerechtshof in hoger beroep (citaat (6a):
"Karsten ken ik van naam en gezicht. Of er buren zijn die iets tegen hem hebben weet ik niet."
-- T v Eijsden in zijn verklaring eerder afgelegd aan de rechter-commissaris (citaat (6b):
"Ik weet dat hij diverse problemen heeft met mensen in de buurt. Er zijn verschillende nare dingen geweest, waarvan Karsten wordt verdacht. Diverse buren zijn er op uit om hem nog eens te pakken te nemen. Het valt niet te bewijzen, maar wij allemaal nemen aan dat Karsten de dader is."


-- 7 - TPW van Eijsden sprak zich ter zitting bij het gerechtshof ook tegen over dat hij Karsten niet achterna zou hebben gezeten en geen confrontatie met Karsten zou hebben willen aangaan. Uit al zijn verklaringen samen, en die aan de RC specifiek, is wel degelijk te achterhalen dat Van Eijsden Karsten achterna zat voor een confrontatie.
In zijn aan de RC afgelegde verklaring heeft T v Eijsden het er nota bene over dat toen hij, T v Eijsden, Karsten was tegengekomen, hij speciaal is teruggelopen naar de Tielstraat om te kijken of hij Karsten daar zag. (Zoiets doe je juist als je iemand achterna zit).
-- T v Eijsden in zijn verklaring afgelegd aan het gerechtshof in hoger beroep (citaat (7a):
"Het is niet waar dat ik Karsten achterna ben gelopen om een woordenwisseling uit te lokken. Ik kwam hem bij toeval tegen. Karsten ken ik van naam en gezicht."
-- T v Eijsden in zijn verklaring eerder afgelegd aan de politierechter (citaat (7b):
"Ik zag Karsten lopen in de Tielstraat. Hij ging naar zijn box. Toen hij eruit kwam heb ik hem aangesproken. Ik wilde met hem praten over de problemen die er waren tussen hem en mijn schoonfamilie."
-- Van Eijsden in zijn verklaring eerder afgelegd aan de rechter-commissaris (citaat (7c):
"Terwijl ik daar liep kwam ik de heer Karsten tegen. Het is mij bekend dat hij bij de PTT werkt en dat hij rond die tijd, half 11 's avonds, naar huis komt. Ik weet dat hij 's avonds terug komt van zijn werk en het is mij bekend dat hij dan altijd een andere route loopt. Ook nu liep hij niet langs de kortste weg naar zijn huis toen ik hem tegenkwam. Toen ik Karsten was tegengekomen liep ik verder binnendoor terug naar de Tielstraat. Ik zag Karsten daar toen niet meer lopen. In de Tielstraat kwam ik langs de ingang, van de boxen, behorende bij de flats, waar ook Karsten woont. Toen ik daar langs liep zag ik Karsten plotseling uit de box naar buiten komen. Ik sprak als eerste Karsten aan."
-- T v Eijsden in een verklaring door hem eerder afgelegd aan de politie (citaat (7d):
"In de Tielstraat zag ik voor de ingang van de garage voor de bewoners een man staan. Ik herkende de man als zijnde de reeds genoemde Karstens. Toen ik bij hem kwam heb ik tegen hem gezegd dat hij eens op moest houden met het intimideren van mijn schoonfamilie."
-- Van Eijsden in een verklaring door hem eerder afgelegd aan de politie (citaat (7e):
"Vanavond kwam ik C. Karsten weer tegen en er ontstond weer een woordenwisseling tussen ons."


-- 8 - Even nog een kort overzicht van hoe TPW van Eijsden zich tegensprak ter zitting bij het Hof over de situatie van Karsten in het oog krijgen en de confrontatie met Karsten aangaan.
-- T v Eijsden in zijn verklaring afgelegd aan het gerechtshof in hoger beroep (citaat (8a):
"Toen ik in de Tielstraat langs de ingangen van de boxen kwam die bij de flats horen waar ook Karsten woonde, zag ik plotseling Karsten uit een box naar buiten komen. Ik sprak Karsten aan."
-- T v Eijsden in zijn verklaring eerder afgelegd aan de politierechter (citaat (8b):
"Ik zag Karsten lopen in de Tielstraat. Hij ging naar zijn box. Toen hij eruit kwam heb ik hem aangesproken."
-- T v Eijsden in een verklaring door hem eerder afgelegd aan de politie (citaat (8c):
"In de Tielstraat zag ik voor de ingang van de garage voor de bewoners een man staan. Ik herkende de man als zijnde de reeds genoemde Karstens. Toen ik bij hem kwam heb ik tegen hem gezegd(...)."


-- 9 - TPW van Eijsden sprak zich ter zitting bij het gerechtshof ook tegen over dat hij Karsten alleen 'van naam en gezicht' zou kennen. Want vooral aan de RC heeft T v Eijsden ruimschoots verklaard, met veel informatie, over wat hij allemaal wel niet wist over Karsten. T v Eijsden verklaarde o.m. dat hij met buren over Karsten sprak en dat hij wist waar Karsten werkte en dat Karsten verschillende routes nam bij het naar huis gaan.
-- T v Eijsden in zijn verklaring afgelegd aan het gerechtshof in hoger beroep (citaat (9a):
"Karsten ken ik van naam en gezicht."
-- T v Eijsden in zijn verklaring eerder afgelegd aan de rechter-commissaris (citaat (9b):
"Terwijl ik daar liep kwam ik de heer Karsten tegen. Ik weet dat hij diverse problemen heeft met mensen in de buurt. Ik weet dat hij 's avonds terug komt van zijn werk en het is mij bekend dat hij dan altijd een andere route loopt. Ook nu liep hij niet langs de kortste weg naar zijn huis toen ik hem tegenkwam Het is mij bekend dat hij bij de PTT werkt en dat hij rond die tijd, half 11 's avonds, naar huis komt. Toen ik Karsten was tegengekomen liep ik verder binnendoor terug naar de Tielstraat. Ik zag Karsten daar toen niet meer lopen."
-- T v Eijsden in een verklaring eerder door hem afgelegd aan de politie (citaat (9c):
"Vanavond kwam ik C. Karsten weer tegen en er ontstond weer een woordenwisseling tussen ons."


-- 10 - TPW van Eijsden sprak ter zitting zich bij het gerechtshof Amsterdam ook tegen over dat Karsten zijn buurman zou zijn.
Want in andere gerechtelijke afgelegde verklaringen heeft T v Eijsden aangegeven dat Karsten ergens anders in de Tielstraat woonde, dus niet als buurman van T v Eijsden.
-- T v Eijsden in zijn verklaring afgelegd aan het gerechtshof in hoger beroep (citaat (10a):
"Karsten ken ik van naam en gezicht. Hij is mijn buurman."
-- T v Eijsden in zijn verklaring eerder afgelegd aan de rechter-commissaris (citaat (10b):
"In de Tielstraat kwam ik langs de ingang, van de boxen, behorende bij de flats, waar ook Karsten woont."
-- T v Eijsden in zijn verklaring afgelegd aan het gerechtshof in hoger beroep (citaat (10c):
"Toen ik in de Tielstraat langs de ingangen van de boxen kwam die bij de flats horen waar ook Karsten woonde, zag ik plotseling Karsten uit een box naar buiten komen."


-- 11 - TPW van Eijsden sprak zich ter zitting bij het Hof ook tegen over dat hij Karsten alleen 'van naam en gezicht' zou kennen.
Want in verklaringen aan de politierechter en de politie heeft T v Eijsden beweerd, bijvoorbeeld, dat hijzelf en ook zijn vriendin en haar ouders ruzie zouden hebben met Karsten. (TPW van Eijsden heeft in afgelegde verklaringen bijvoorbeeld de RC wel degelijk gesteld dat hij met buren over Karsten sprak en dat hij, T v Eijsden, wist dat buren Karsten 'te pakken' wilden nemen (zie ook citaten (3b, 6b, 9b).
-- T v Eijsden in zijn verklaring afgelegd aan het gerechtshof in hoger beroep (citaat (11a):
"Karsten ken ik van naam en gezicht."
-- T v Eijsden in zijn verklaring afgelegd aan de politierechter (citaat (11b):
"Ik wilde met hem praten over de problemen die er waren tussen hem en mijn schoonfamilie."
-- T v Eijsden in een verklaring eerder door hem afgelegd aan de politie (citaat (11c):
"Er is al geruime tijd onenigheid tussen de heer Karsten enerzijds en mij, mijn vriendin en haar ouders, anderzijds."


-- 12 - Zichzelf-tegenspreker TPW van Eijsden heeft in al zijn gerechtelijke verklaringen, aan politie en rechters, allerlei ernstige verdraaiingen van de waarheid gedaan over zijn confrontatie met Karsten. Wegens een eigen gepleegd geheim misdrijf kon T v Eijsden de waarheid niet vertellen. Vandaar dat de verklaringen van T v Eijsden tezamen een ernstig tegenstrijdige hutspot is van onmogelijkheden, ongerijmdheden, tegenstrijdigheden, inconsistenties, onlogica.
Hierna enkele voorbeelden.

-- T v Eijsden in zijn verklaring afgelegd aan de politierechter (citaat (12a):
"Ik zag Karsten lopen in de Tielstraat. Hij ging naar zijn box. Toen hij eruit kwam heb ik hem aangesproken. Ik wilde met hem praten over de problemen die er waren tussen hem en mijn schoonfamilie. Er ontstond een woordenwisseling. Daarna was er wat duw- en trekwerk. Ik zag dat Karsten zijn hand in zijn zak deed en er een [x] uit haalde. Ik pakte toen een steen [straatklinker] op."

-- T v Eijsden in een verklaring eerder door hem afgelegd aan de politie (citaat (12b):
"Vanavond kwam ik C. Karsten weer tegen en er ontstond weer een woordenwisseling tussen ons. Ik zag dat C. Karsten in zijn binnenzak greep en aangezien ik GEHOORD had van meerdere buurtbewoners dat hij altijd een [wapen] bij zich had, heb ik een steen [straatklinker]* gepakt en daarmee in zijn richting geslagen."
* TPW van Eijsden vertelde tegenstrijdig in een andere verklaring aan de politie dat hij de straatklinker heeft gepakt om die op Karsten te gooien (" linkerhand straatklinker opgeheven").

-- T v Eijsden in zijn verklaring afgelegd aan de rechter-commissaris (citaat (12c):
"Toen ik daar langs liep zag ik Karsten plotseling uit de box naar buiten komen. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen Karsten en mij. Ik sprak als eerste Karsten aan. Ik had het er over dat hij mijn schoonfamilie niet langer moest lastigvallen. Die woordenwisseling heeft een minuut of tien geduurd. Hij had eerst aldoor zijn beide handen in zijn zakken. Maar opeens kwam hij met naar ik dacht zijn rechterhand naar voren en toen voelde ik iets tegen mijn borst. Daardoor viel ik op de grond. Eerst dacht ik nog: "Verrek, wat nou?". Ik viel op de grond. Daar zijn allerlei tuintjes. Ik viel zo dat ik een steen [straatklinker] kon pakken. Ik stond op, ik was blind van woede ik heb toen Karsten met die steen in zijn gezicht geslagen."


-- 13 - TPW van Eijsden heeft zijn verklaring aan de politierechter afgelegd onder ede. In hoger beroep heeft T v Eijsden zijn verklaring aan het gerechtshof echter afgelegd onder belofte.
Was hij toen soms van zijn geloof gevallen ? Of dacht T v Eijsden dat zwaar liegen en lasteren minder erg zou zijn als het niet onder formeel afgelegde eed zou plaatsvinden maar onder een 'belofte' ? Of ondervond T v Eijsden geestelijk te veel hinder van zijn geheime wetenschap 'mijn eed is meineed' ?


-- 14 - De eerste versie van het door TPW van Eijsden beweerde incident is opgetekend door de politie. Op basis daarvan is Cor Karsten uit het ziekenhuis gehaald en door de politie in een cel gegooid. Daarna zijn door T v Eijsden allerlei andere, zeer afwijkende versies afgelegd over het door hem beweerde incident. Maar desondanks heeft geen enkele autoriteit alarm geslagen daarover.


-- 15 - Enorme zelftegenspreker TPW van Eijsden heeft in afgelegde officiële verklaringen zich ook ernstig en antoonbaar tegengesproken over welke woning T v Eijsden zou zijn binnengegaan nadat hij Karsten te lijf was gegaan met de straatklinker. De ene woning was willekeurig gekozen, zo blijkt uit de betrokken verklaring ('de eerste de beste woning waar ik licht zag branden'). Maar in een andere afgelegde verklaring laat Van Eijsden blijken dat hij eerst goed had nagedacht over welke woning hij zou moeten binnengaan.
-- T v Eijsden in een verklaring door hem afgelegd aan de politie (citaat (15a):
"Ik werd toen zo bang dat ik hard ben weggerend. Bij de eerste de beste woning waar ik licht zag branden, heb ik aangebeld."
-- T v Eijsden in een andere verklaring door hem afgelegd aan de politie (citaat (15b):
"Ik ben toen weggerend en wel naar perceel Tielstraat 91. Naar mijn eigen woning ben ik niet gegaan omdat ik vermoedde dat Karstens daar heen zou gaan. Daar mijn vrouw en kind in de woning aanwezig waren wilde ik niet dat het daar nogmaals tot een escalatie zou komen."


-- 16 - Ook over de tijdsduur (1 uur) dat TPW van Eijsden op de Eerste Hulp (EH) is geweest sprak TPW van Eijsden zich tegen.
Aan de rechter-commissaris heeft Van Eijsden zijn werkelijke verblijfsduur op de EH brutaalweg verdubbeld. T v Eijsden is op de EH geweest om daar het door hemzelf gemaakte wondje te laten zien. Van dat wondje heeft hij onterecht Karsten de schuld gegeven. T v Eijsden had Karsten namelijk naar de, op valse grond door T v Eijsden opgeroepen, politie valselijk de indruk gewekt dat Karsten dat wondje zou hebben veroorzaakt. Tegen de rechter-commissaris verdraaide T v Eijsden de waarheid met te vertellen dat hij twee uur op de Eerste Hulp was geweest. In werkelijkheid was het echter maar, inclusief aldaar inschrijven en uitschrijven, bijna een uur verblijf in totaal.
-- Tegen de rechter-commissaris verklaarde TPW van Eijsden (citaat (16a ):
"Na ongeveer twee uur kon ik naar huis."
-- De administratie van de Eerste Hulp vermeldt echter voor TPW van Eijsden als totale aanwezigheidsduur, inclusief in- en uitschrijven, 59 minuten.
T v Eijsden komt binnen op de EH om (citaat (16b):
'tijdstip inschrijving: 0.01 u'
T v Eijsden vertrekt van de EH om (citaat (16c):
'tijdstip vertrek: 1.00 u'.
Inclusief in- en uitschrijven is T v Eijsden nog geen uur (59 min) aanwezig geweest op de Eerste Hulp. Dus geen 2 uren, zoals T v Eijsden ten onrechte stelde !

Waarheid
© Copyright corkarsten.nl